Wie is Taxateur Rotterdam?

Taxateur Rotterdam is een betrouwbaar, snel en professioneel taxatiebureau. Onze taxateurs zijn bekend in Rotterdam en haar omgeving. Hierdoor kan ons team een goede inschatting maken van de eventuele invloed van externe factoren op de waarde van het te taxeren pand. Informeer bij een van onze taxateurs wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de snelheid van de levering. Ons uiterst ervaren en gedreven team heeft al talloze klanten geholpen en hopen u daaraan toe te kunnen voegen. Het team van Taxateur Rotterdam is uiterst ervaren en gedreven.

Alleen taxaties

Bij Taxateur Rotterdam richten wij ons enkel op taxaties. Het is voor ons mogelijk om zulke opmerkelijk lage prijzen te hanteren doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in enkel het taxeren. Buiten de lage prijzen is het een bijkomend voordeel dat onze taxateurs absolute meesters in hun vakgebied zijn geworden dankzij deze specialisatie.

De werkwijze van Taxateur Rotterdam

De lage prijzen waartegen Taxateur Rotterdam haar diensten kan aanbieden zijn mogelijk door middel van onze werkwijze. Doordat wij op taxatiegebied volledig gespecialiseerd zijn kunnen wij onze kosten relatief laag houden en een kwalitatief sterk product leveren. In de loop der tijd hebben wij een groot netwerk van erkende taxateurs opgebouwd waar we erg trots op zijn.

Wanneer u via onze website een aanvraag indient, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. U maakt vervolgens telefonisch een afspraak met een taxateur uit ons Rotterdamse netwerk. Wanneer de taxateur vervolgens langskomt op de door u aangegeven te taxeren woning moet u zelf aanwezig zijn om de taxateur binnen te laten. De taxateur gaat de woning vervolgens meteen taxeren en stelt een rapport op dat u binnen 5 werkdagen per post of per mail zult ontvangen.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*