Taxatie Garantie

Taxateur Rotterdam vindt het leveren van kwaliteit één van de belangrijkste dingen. Dit is dan ook de reden dat wij een Taxatie Garantie geven op onze taxatierapporten. Onze Taxatie Garantie heeft de volgende kenmerken:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Bij Taxatie Rotterdam kunnen wij garanderen dat wij alleen werken met taxateurs die gecertificeerd zijn en in de registers van SCVM of VastgoedCert staan. Daarnaast zijn al onze taxateurs aangesloten bij één van de brancheorganisaties: LMV, RVT, VBO of NVM. Onze taxateurs zijn verder volledig op de hoogte van de woonmarkt omstandigheden en ontwikkelingen in Rotterdam.

Garantie op gebiedsexpertise

Alle taxateurs van Taxatie Rotterdam hebben een jarenlange werkervaring in Rotterdam. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikken over een zeer goede kennis van de Rotterdamse woningmarkt.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Aangezien wij kwaliteit van groot belang vinden zien wij er streng op toe dat onze taxatierapporten altijd voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

Taxatie Garantie op erkenning

Een taxatierapport wordt altijd door een bank of hypotheekverstrekker erkent wanneer u dat laat schrijven door Taxatie Rotterdam. Mocht uw taxatierapport om de een of andere reden toch niet worden erkent dan zorgen wij ervoor dat het desbetreffende object kosteloos opnieuw wordt getaxeert.

Garantie op snelheid

 • Wij garanderen dat er binnen 24 uur na uw taxatie aanvraag telefonisch contact met u wordt opgenomen.
 • Binnen 5 dagen na de taxatie kunt u het taxatierapport verwachten.
 • Meteen na uw aanvraag contacteren wij een taxateur in de regio. Deze neemt daarna contact op met u of de verkopende partij.

Kortom

Al met al kunt u er dus vanuit gaan dat wanneer u een object laat taxeren bij Taxatie Rotterdam dat het taxatierapport altijd wordt erkend door hypotheekverstrekkers en banken. Wanneer het rapport toch niet erkend mocht worden kunt u rekenen op een kosteloze hertaxering.

Ik wil nu een taxatie aanvragen bij Taxateur Rotterdam

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*